23 sep. 2020

Updates från källaren...

Nu är källaren så gott som röjd och jag kan äntligen visa upp resultatet av den senaste tidens rensningar. En del av det som tidigare stod i källaren har vi tagit i bruk, men det mesta är klart för avfärd till auktion. Tid är nu bokad för inlämning under November månad och det ska bli otroligt skönt att bli av med det sista.

I det här inlägget kommer jag visa er rummet som är beläget jämte förrådet/hemmagymmet. Det är i detta rum förrådet alltmer liksom flutit ut och innan sista rensningen hade vi alltså två rum med möbler och prylar istället för som tänkt ett.

Före:

Komma hem

Till höger vårt soffbord som är en del av en gammal järnsäng. Resterande delar står även här. Längre in julsakerna i korgar och backar, en tavla, de omtalade klädbetjänterna HÄPEN från IKEA(som ska lackas om i enhetlig färg) liksom en  golvlampa som vi har som bygglampa vid renovering. På stången i taket hänger diverse julbelsyning. 

Efter:

Komma hem

Soffbordet och resterande delar av järnsängen står kvar och kommer att sparas. Tavlan går till auktion och klädbetjänterna har flyttats in i förrådet. Julsakerna kanske ni minns fick plats i klädskåpet i tvättstugan efter en rensning där. 

Ljusringarna som endast lyser halva på vardera ska göras om till en fullt lysande ring. De får dessvärre inte plats i klädskåpet utan kommer även fortsättningsvis hänga kvar och så även kransarna i konserverad mossa som dekorerar vår pardörr under vintermånaderna. Bygglampan är en keeper så längre renovering av huset pågår.

Före:

Komma hem

Längre in i rummet kamferkistan, diverse saker i påsar som ska till skänkes, en tom dammsugarkartong.

Efter:

Komma hem

Men hur skönt med en tom yta här? Underbart. Kamferkistan har flyttas till uthuset i väntan på inlämning till auktion och allt skänkes har körts iväg. Kvar står en gammal dörr, våra myggfönster, några extra fronter till köket som ska bytas framöver samt ett par skivor plywood till trappnedgången i vår källarhals(används att sätta för med vid renovering mm).

I nästa inlägg ska jag visa er lite mer av källaren och hur det slutligen tog sig ut i förrådet längst in.

//Tina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar