6 feb. 2019

Målsättning Februari...

Ett ryck i kylskåp och skafferi sedan inget mer. Köket ropar mitt namn dagligen och vill bli både städat och rensat. Det har gått trögt med det mesta under årets första månad men nu känner jag mig lite mer pepp igen. 

Vi har ett relativt stort kök med mycket skåp och lådor och normalt sett brukar jag köra allt i ett race, men känner att det varken finns tid eller ork till det just nu då vi samtidigt håller på med renovering av arbetsrummet.

Komma hem

Den här gången får det helt enkelt bli ett skåp och en låda i taget. Och för att göra det lite mer motiverande har jag fotograferat hela köket och skrivit ut på papper så att jag kan dra ett rött kryss över de skåp och lådor som blir klara efter hand, vilket jag finner motiverande.

Under Februari har vi även tid bokad för inlämning av lite möbler och prylar på auktion. Det ska bli så skönt att bli av med dem. Källaren är mer rensad nu än den varit på många år och med några saker till som försvinner blir det ännu mer tomma utrymmen. Dock har ju en del istället flyttat upp i vindsgarderoben efter lilla incidenten här och jag behöver gå igenom det framöver, för så som det ser ut nu vill jag inte ha det.

Men först ut projekt kök. Det står verkligen i vägen för allt annat jag vill göra, så fullt fokus där nu under de kommande veckorna.


//Tina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar