4 okt. 2016

Ny energi & hej kom och hjälp från förrådet...

Så kom den äntligen till slut- hösten och den höga luften tillsammans med de där kraftiga vindarna och med det fick jag åter tillbaka en del av min energi. Jag har nästan känt mig utbränd av all sol och värme som vi fått det senaste halvåret(Yang) och nu är vi många som behöver svalka och mörker(Yin) för att åter komma i balans igen. 

Igår eftermiddag med min återvunna energi stegade jag så äntligen ner i förrådet. Att anta första delen i min egen rensautmaning visade sig vara rätt mycket motigare än jag först tänkt mig när jag slängde ut den där uppgiften till både mig själv och till er läsare här på bloggen för en tid sedan... 


Men nu är i alla fall förrådet iordningställt igen och som ni kan se var där åter ett tillstånd av hej kom och hjälp. Konstigt att det med jämna mellanrum tycks vilja återgå till det utgångsläget?! 

Jag har även bokat tid för inlämning av möbler i nästa vecka så snart så kan den där rensautmaningen äntligen få fortsätta här på bloggen:-).//Tina


3 kommentarer:

 1. Hej Tina!
  Å, jag behöver lite ny energi jag känner jag... Är såååå trött, men sover antagligen för lite...
  Jag är i köket och kör en rensarrunda där igen. Sen ska jag fortsätta med våra kattvindar och lite till i källaren. Är ju verkligen rätt tid för det nu iaf :)
  Ha de fint!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Men ÅH vilka vackra väggar i Ert förråd!!!
  (Synd man inte ser dem för allt bråte bara ;-))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det:-) men nu är den mesta av bråten snart borta!
   I den här delen av källaren har vi knackat fram tegelvägg och målat stenfoten vit och tids nog är tanken att göra så även med resten;-).

   Radera