13 apr. 2016

Enkla Feng shui- skolan Del 10...

I de två föregående avsnitten av Enkla Feng shui- skolan har ni fått läsa om Trä- resp. Metallelementets personlighetstyper. 

I detta inlägg ska ni få läsa om Eldelementets personlighet dit den röda, gula och orange färgen är kopplad.

Eldelementet är utåtriktad och självsäker och tycker om att möta och prata med folk, uttrycker sig med entusiasm, har ett livligt humör och tycker ofta om fysisk kontakt och intimitet. Personligheten kan upplevas nästan magnetisk med stor dos passion, glädje och motivation.

Ett Eldelement i obalans tenderar å andra sidan att bli alltför impulsiv och ha för många järn i elden. Det blir gärna lite för mycket av allt det roliga, glädje och skratt. Ett Eldelement i obalans kan också få svårt att koppla av och varva ner med trötthet och utmattning som följd.

Mer om Eldelementet finns att läsa här.


//Tina

4 kommentarer:

  1. Heeej Tina!
    DEt är så intressant att läsa om personligheterna kring elementen... Å en del av det här stämmer ju på mig... Kör gasen i botten och så kör jag huvudet i väggen ibland..
    Ha en fin kväll!
    Kram Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja du är ju helt klart eld men nog också en smula metall:-)?!

      Radera
  2. Eldelementet är ju jag :) Det konstaterade alla de andra snabbt när jag gick min feng shui utbildning. Men jag är två element. Eld när jag är med andra människor, och jord när jag är för mig själv

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Ansi!
      Kul att ha dig här & tack för att du delade med dig, intressant det där!

      Radera