11 jan. 2019

Upp & Ner...

Så här såg det ut på övervåningen när vi höll på med arbetsrummet förra helgen. Renoveringen tar all min energi just nu för att inte tala om m ö r k r e t och tyvärr så är det nog så att bloggen kommer att få stå åt sidan en tid framöver.

Under hela hösten har jag försökt vara konsekvent med att göra 2-3 inlägg i veckan. Det är så roligt med bloggen men också tidskrävande och just nu hinner jag helt enkelt inte med både den och allt som ska göras här hemma. 

Vidare är mindre skärmtid visserligen något jag ändå tänkt gå in mer för under 2019, men riktigt hur det ska se ut har jag inte tänkt färdigt om.

Komma hem

Jag lovar att försöka hålla er uppdaterade och kika in och göra nya inlägg lite nu och då men det kommer bli mer sporadiskt än tidigare och jag förstår att det känns trist för er som läser regelbundet. Tycker själv det, men samtidigt när det blir för mycket på en och samma gång och kroppen börjar säga ifrån vet jag av tidigare erfarenhet att det är dags att dra i nödbromsen.

//Tina


6 kommentarer:

 1. Hej! Ja ibland får man göra så. Skriv du när tid& lust finnes. Vi som gillar finns kvar. Sköt om dej.
  Kram Helene

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack söta du & Ta väl hand om dig du med!
   Många kramar <3

   Radera
 2. Kommer sakna dina inlägg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men rara du misströsta ej. Det kommer fortsättas göra inlägg- om än mer sporadiskt under en tid:) Kram på Dig!

   Radera
 3. Hej Tina! Så är det emellanåt...livet går upp och ner, precis som Du skrev...ta den tid Du behöver. Jag går ofta till dina gamla inlägg för att hämta inspiration också.
  kram *piah*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack finaste Piah! Många kramar<3

   Radera