24 okt. 2016

Julen i grått & grönt...

Med den nya fondväggen har jag fått lite ny inspiration inför Julen 2016 och i år tänker mig att den ska få gå i tonerna av grått och grönt. 

BoBedre

Förra året investerades i ett gäng julkulor och dekorationer från Day Home och i år kompletteras dessa med ett par gröna julkulor från Lene Bjerre liksom ytterligare några grågröna dekorationer från Day från en tidigare kollektion


Komma hem

Kudde i Barockstil är också den från Day, snöglob och ljusstake i betong med plats för mossa Bloomingville, Julstjärna från Star Trading, renfäll Åhléns. Fotpallen i smalrandigt beige och grått är en ny investering till vardagsrummet som ger ett lite mer klassiskt inslag än vi haft tidigare och som kommer från Soffor&Sängar i Höör.

Sen har vi såklart årets BLOSSA i sin vackra gröna skrud som från och med Oktober finns med i Systembolagets beställningssortiment och som i år har smak av kråkbär. Känns jättespännande med denna något outforskade nya smak.


Har ni börjat planera något för Julen eller känns det kanske för tidigt än:-)?//Tina


1 kommentar:

  1. Inte direkt planera...men när jag plockade fram zinkspannarna till höstgräset på altanen, så tänkte jag att här kan man ju piffa med granris senare...när det närmar sig...mysiga jul... ;) kram *piah*

    SvaraRadera