24 juni 2021

Sänghimmel & Den där känslan...

Komma hem

Åh, ikväll är han tillbaka i rutan. Vår kära Ernst. Ska bli lika spännande som vanligt att se vad han kan skapa för vackra miljöer och projekt. I år tydligen i ett nedgånget strandhus och med ett lite annorlunda upplägg där folkkära kändisar också kommer att närvara och hjälpa till. 

Sambon skulle ta sig något starkt ikväll sa han...:) he he. Ernst är nämligen likställt med diverse nya projekt som han naturligtvis åker på att hjälpa mig förverkliga och jag har dessutom innan årets program ens startat dragit igång i sovrummet med ett annat projekt, också det inspirerat från en av Ernst tidigare säsonger. 

Skulle gärna vilja ha mer av den där speciella Ernst- känslan i vårt hem. Det enkla men ändå ombonade. Mycket av naturmaterial. Tidlöst bortom trend. I sovrummet tänker jag mig en sänghimmel med tyg i linne. Vill uppnå känslan av ett rum i rummet med tyg i varje hörn, alternativt tyg nedtill i hörnen och en rundstav med kuddar i linne som knyts som sänggavel upptill. 

Den ordinarie sänggaveln är nedmonterad för tvätt och den är bara så bökig att få bort. Hela sängpaketet måste lyftas från golvet för att den ska gå att montera ned. Ja, alltså det går inte att ta bort klädseln för tvätt utan att skruva bort hela gaveln, så det är verkligen allt annat än enkelt och jag överväger alltmer om vi ska rensa bort den helt.

Önskar er en finfin Midsommar.

//Tina


2 kommentarer:

 1. Men oj, det har jag missat att Ernst har börjat! Då har jag något att se fram emot idag :-) Haha! Så roligt att din sambo behöver ta något starkt! Ernst ger en verkligen inspiration till nya projekt. Ingen sommar eller jul utan Ernst!
  En sänghimmel tycker jag är väldigt mysigt och man får en ombonad känsla. En fördel med att ha det enkelt hemma är också att det är lättare att prova sig fram med nya projekt. Det blir inte så att man först måste flytta på en massa möbler och pinaler - då tröttnar man redan innan man börjat!
  Kram och lycka till med dina planer! / Eva Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina Du!
   He he...Ja, han brukar skoja om det när det liksom börjar hopa sig med projekten:).
   Jag märker numera stor skillnad när jag ska göra om något här hemma. Det finns inte så mycket kvar och det är en stor befrielse. Jag brukade alltid känna mig så överväldigad av allt. Resandet har till slut onekligen gett goda resultat att njuta av.
   Kram på dig & en fortsatt fin kväll!

   Radera