29 okt. 2018

Mysa till det i verandan...

Åh, nu kan jag inte stå emot längre. Jag vill mysa till det i verandan. Det känns inte helt rätt i tiden då jag vill begränsa så mycket som möjligt på in-kontot, men dessvärre trivs jag inte nu när temperaturen kryper ner och det är mer avskalat med mindre möbler. Verandan har också mycket fönster som ger ett ökat energiflöde. 

Det är ingen bra feng shui med en plats i hemmet som inte känns välkomnande. 

Komma hem

En tid har jag längtat efter mer jordiga färger och även efter rosa. Det är färger som enligt feng shui är läkande, lugnande och som förmedlar trygghet. Det stämmer bra på vad jag behöver lite extra av i livet just nu. Med Feng shuins redskap kan man hjälpa till att stärka sin omgivning för att lättare hitta balans igen.  

Hittills har jag införskaffat en pläd i en härlig mullvadsfärg med bollar i fuskpäls. Tyvärr är den inte i naturmaterial. Jag har sökt med ljus och lykta men inte lyckats hitta någon bollpläd som uppfyllde detta krav. I övrigt stämde den dock precis in på det jag sökte. 

Vi har mycket av Metallens element i verandan med vita väggar och dagbädden helt i vitt. Den bruna tonen jordar fint. Vidare har jag testat lite olika kuddfodral från förrådet men det blev inte alls som jag tänkt så flera av dem kan jag nu rensa bort. Jag söker alltmer efter naturliga toner på textilier och har tyvärr svårt för den rosa kulören som jag längtar efter men som inte riktigt kommer till sin rätt. En rosa blomma kan fungera bättre. 


//Tina


4 kommentarer:

 1. Tack.för en fin eftertänksam blogg.
  Säljer du utrensade kuddar möbler osv så är jag intresserad.
  Marina 0709-392676 om du vill skicka en bild eller två...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, Tack snälla.
   Jag har sålt av mycket på Blocket och Tradera precis, men ska absolut ha dig i tankarna. Är det något särskilt du söker?
   Ev kan det komma att bli någon form av bloppis framöver.

   Radera
 2. Tänkte mest på det där blommiga kuddfodralet du hade i vardagsrummet tidigare. Det var ljuvligt. Bloppis låter skoj.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr är det blommiga inte med bland det jag rensat ut.

   Radera