20 okt. 2018

En helt vanlig Lördag...

Idag tänkte jag skriva lite om hur en helt vanlig Lördag kan se ut här hos mig. Inget glammigt alls på schemat utan dagen ägnas åt helt vanliga sysslor såsom städa badrummet, dammsuga källaren, köra undan lite tvätt, rensa i någon låda. Sambon har i sin tur varit iväg och köpt reglar så att vi kan komma vidare i arbetsrummet som stått på paus under sommaren. 


Det är lätt att dras med i illusionen om att alla andra har perfekta, händelserika och intressanta liv. Sällan tar vi del av allt det där ganska tråkiga som också sker. Livet är inte alltid kul och spännande och härligt såsom sociala medier ofta vill få oss att tro. Ibland känns det trist och tråkigt och bara alldeles vanligt. 

Lotta med bloggen Fyra Årstider skriver idag ett intressant inlägg inom ämnet med rubriken 'Jag vill inte skapa fasader'Så viktigt att lyfta fram alla delar av livet och inte bara visa guldkanten på tillvaron. Inlägget finns att läsa här.

Hoppas ni får en fortsatt fin helg!


//Tina


1 kommentar:

  1. Hej! Håller med både dej& Lotta. Livet är inte perfekt & ibland väldigt långt därifrån på alla sätt. Gillar när det är mänskligt& mer " verkligt".
    Hoppas du haft en bra " vanlig " lördag.
    Kram Helene

    SvaraRadera