5 juni 2018

Min Kapselgarderob Sommaren 2018..

Min kapsel för sommaren 2018 är klar och så här blev den. En enkel sommargarderob med mest svala plagg. Vita jeans har fått ersätta de svarta och några toppar har bytts ut mot enkla linnen. 

En tunn, mönstrad kimono och två par mönstrade byxor är nytt för i år. I övrigt har jag plockat fram från gömmorna, b la en långklänning(mitten av collage) som funnits i mina ägor under många år. En klänning som överlevt varje rensning trots att den aldrig tidigare använts. Men i år känner jag mig i alla fall äntligen redo för lite leopardmönstrat.

Vit top TIGER, Mönstrad byxa ELLOS, Topp med volang MQ, Ballerina och Pumps HM, Kimono Lindex, Linne HM, Långklänning HM(gammal), Sandal UGG, Bastop GANT, Vita Jeans Gina Tricot, Jacka ELVINE, 
V-ringat linne HM, Skor Converse


I skoväg har jag plockat fram mina ballerina och ett par sandaler från UGG. Mina Converse hänger som vanligt med på ett hörn och jackan som jag haft under både höst och vår följer även den med i sommar. 

Nedan följer en komplett förteckning över vad som ingår i min sommarkapsel;

2 långklänningar
1 blus
5 linnen
2 kimono
1 top
1 skjortklänning
1 jeansskjorta
4 bastoppar
1 volangtop
2 tunna byxor
2 leggins
2 jeans(vita & blå)
2 tröjor

Kapseln består även av följande;
4 skor
1 jacka
1 väska
1 bälte
Diverse smycken

Tack för att ni fortsätter att kika in trots dåliga uppdateringar. 2018 har varit ett stressigt år så långt men jag hoppas det lugnar sig snart och att det blir mer tid och energi över till både nya rensningar och fler inlägg här på bloggen.

Vi ses!


//Tina2 kommentarer:

 1. Hej! jag är så imponerad av att du lyckats med din capsule. Jag provade ett tag men fick ge upp pga värmen, behövde byta plagg ofta. Börjar hitta min 'stil' och syr om plagg för att passa mig.Tar bort tofsar mm...roligt att Du bloggar o är på insta. Ps1. byxorna ser sköna ut och riktigt coolt med leop. Ps 2. hur funkar det med en ? väska ? kram *piah*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väldigt försenat kommer här ett svar till dig Piah. Din kommentar hade av någon anledning hamnat bland skräpposten som jag ej gått igenom på länge.
   En väska fungerar utmärkt, men sen är jag väl ingen väskälskare precis heller. Jag har en enkel svart mellanstor väska som funkar till i stort sett allt. Ibland struntar jag i väska helt och tar endast plånbok, mobil och nycklar i jackfickan:)
   Kram på Dig!

   Radera