15 feb. 2018

Inreda sovrummet- Moodboard...

Min moodboard för sovrummet är klar. En moodboard gör jag alltid för att skapa en känsla om hur jag vill att rummet ska kännas och se ut när det är färdigställt. Med en moodboard får man också en bra bild på huruvida de saker man tänkt sig passar bra ihop eller ej. Här ser ni också mattan som jag pratade om i föregående inlägg om sovrumet här.

Mattan blev verkligen över förväntan. Klassisk i sitt utförande, färgerna går mot grått och blått precis som jag önskade och den är mjuk och skön att sätta fötterna på. Den är lite tunnare än en äkta matta men med en lite tjockare mattfilt under så både ser och känns den väldigt exklusiv. 

Konst Etsy, Taklampa IKEA, Occasional Table Eames, Bäddset GANT, Kudde Newport, Sidobord betong Jem & Fix, pälspläd H&M, Bänk Jysk, Matta Rugvista, Miljöer via och via


Målet med vårt sovrum är att det ska vara en stilla oas för återhämtning. Jag vill att känslan är lugn, mjuk och ombonad. Det får inte bli för mycket som händer och färgskalan vill jag går ton i ton. Som alltid när jag inreder till mig själv dominerar Metallens element med mycket av Yang Jag är en typisk Metall- och Yang personlighet.

Pälspläden tillhör Eldelementet så den tror jag kommer bli ett viktigt inslag i sovrummet för att skapa balans. Under sommarmånaderna får jag hitta ett alternativ då pälsen under denna tid kommer att kännas alldeles för tung och varm

Taklampa har vi en fin i vitt som påminner om den japanska papperskonsten origami men om det blir för mycket av Metallens element(vitt) kan jag byta ut denna mot en i rotting som ger lite mer av Träelementet till inredningen. Även kudden(Vatten och Jord) ger ett japanskt uttryck vilket jag gillar. 
För mig är den Japanska kulturen likställt med just simple living och enkelhet vilket ni ju vet är något som ligger mig varmt om hjärtat. 


//TinaInga kommentarer:

Skicka en kommentar