3 jan. 2018

Årets första rensning...

Första veckan på nya året inleds med en rensning i kyl, frys och skafferi. Vi köpte inte själva hem särskilt mycket mat till jul men min sambo fick däremot ett par korgar med mat i julklapp plus en massa choklad på det. Denna vecka går vi därför all in för att använda och äta upp så mycket som möjligt av detta följt av en ordentlig städning och omorganisering av kyl, frys och skafferi. Det känns alltid så skönt att börja vardagen igen med en ren kyl och ett välorganiserat skafferi.


Veckan som följer avsätter jag även tid åt planering för kommande rensaprojekt och skulle så gärna vilja få in lite mer motion och rörelse i vardagen. Crosstrainern står och väntar på mig i källaren. Tänk om man ändå kunde hitta en rutin som håller i längden.

Vidare behöver jag även rensa filter och torka av tvättmaskin och torktumlare, röja upp bland tvätten och dammsuga källarplanet. Ganska tråkiga men nödvändiga saker att börja med för att sedan gå vidare med något mer inspirerande rensaprojekt.//Tina1 kommentar:

  1. Åh, jag städade också köket igår. Såg även till att frosta av frysen, det var verkligen dags! :)

    SvaraRadera