21 dec. 2017

Sista växeln i & mål för 2018...

Hej fina läsare. Nu är det bara några dagar kvar till Jul och några därtill innan året har kommit till ända. Jag har lagt i sista växeln och försöker rensa och röja så mycket jag förmår så här på slutet innan det nya året tar vid. 
Det är check på det som nämndes i inlägget här och jag fortsätter nu med att rensa upp bland det digitala i mailboxar, bland bokmärken och bilder på dator och Iphone, bland Pinterest, Etsy och Houzz. 

Målet är att även hinna med att rensa bort papper i våra fysiska pärmar. Vill att allt ska vara klart till Nyår så att vi kan starta det nya året utan att dra med oss alltför mycket av det som hör 2017 till.


Under 2018 skall jag mest av allt ge mig själv tid att läka och det det lutar även åt att jag kommer att genomföra det där köpstoppet som misslyckades tidigare under året. Det finns en längtan efter att ta paus från allt och verkligen landa. Varje dag saknar jag min älskade Precious och min älskade Peach, våra finaste huskatter. Livet är så otroligt annorlunda utan dem vid vår sida. Vårt hem ekar tomt i varje rum. Jag vet fortfarande inte hur jag ska kunna fortsätta livet utan dem.

Mitt i allt det här är ändå mitt mål att fortsätta vara konsekvent med rensandet här hemma, färdigställa det sista av renoveringen, ägna mindre tid uppkopplad, mer tid åt att läsa och kanske mest av allt finna någon form av balans i livet igen. 


//Tina


4 kommentarer:

 1. GOD JUL ....Kramar Lena i Färjestaden

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma rara Lena i Färjestaden!
   Kram på Dig & Tack för att du kikar in:)

   Radera
 2. God Jul. Ha det riktigt gott& skönt.
  Kram Helene

  SvaraRadera
  Svar
  1. En riktigt skön Jul till dig med raraste Helene:)
   Kram & Tack för att du kikar in!

   Radera