7 sep. 2017

Min bas- & kapselgarderob hösten 2017...

Nu börjar jag så sakteliga bli klar med höstens kapselgarderob. Målet har varit att bygga en användbar basgarderob som tillsammans med några få nyckelplagg även kan användas till fest.

Nedtill på kroppen har jag valt att satsa på svarta och blå smala jeans, leggins samt ett par smala byxor i mörk marin. Upptill blandas enkla bastoppar med användbara linnen att ha under andra plagg tillsammans med denimskjortor, en klassisk blå/vit randig skjorta samt lite snitsigare toppar med volang. I min basgarderob finner man även en lite tjockare tröja i kashmir och en poncho.

Komma hem

Skorna består av en  hög overknee stövel med låg klack, en stövlett med kilklack samt ett par klassiska svarta pumps.
När det kommer till jackor har jag valt en lite tunnare regntålig variant som jag använder flitigt över sommar, höst och vår liksom en tjockare svart ullkappa för lite kyligare dagar längre fram. 
Till fest sätter jag till en kimono, en spetstop eller en midjekort figursydd kavaj.  

Jag har inte fått med riktigt allt i min garderob här i kollaget men lovar att återkomma med en lista över hela innehållet. När jag skapar min kapselgarderob följer jag reglerna enligt project 333. Mer om detta finns att läsa i ett tidigare inlägg här.


//Tina 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar