15 juli 2016

Färdigrensad..?

Jag har rensat och rensat och rensat och för några dagar sedan slog det mig att jag på sätt och vis kommit i mål nu. Så konstigt. Och så tom jag känner mig. Och ängslig och nästan rädd. Man brukar väl säga att våra saker skapar en slags falsk trygghet för oss. Men är den så falsk egentligen? 

Det finns inte mycket att ångra. Det har dock hänt några gånger under resans gång att jag plötsligt har varit i behov av just den där saken som rensats bort- men i det stora hela har det bara känts positivt och befriande och härligt. Åtminstone fram tills nu.

Decorpad

Förhoppningsvis är de här negativa känslorna något som är övergående. Jag vill minnas att jag läst om just det här; om känslan av att känna sig alldeles tom. 
För stunden känns det inte som om jag ska rensa så mycket mer just nu. Tror jag behöver landa i allt och istället koncentrera mig på att inreda vårt hem och organisera och bara känna in för en stund.//Tina

4 kommentarer:

 1. Jag tror man kan drabbas av lite "post-produktions-depression". Att det känns tomt, konstigt och lite ledsamt när ett stort projekt tar slut, vilket projekt det än är. Samtidigt som det kanske kommer nya möjligheter efter tomheten!? När man liksom landat och kan gå vidare?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Camilla!
   Tack för din kloka återkoppling- känns som det ligger mycket i det du skriver!

   Radera
 2. Heeej vännen!
  Ja, då har du ju verkligen legat i!!!
  Visst kan det säkert kännas så när man liksom inte vet "vad ska jag göra nu då..?"
  Men det brukar inte dröja så länge inna man hittar på ett nytt projekt att ta tag i.
  Jag körde en rensning i garaget förra veckan, fyllde ett helt släp som vi åkte o tömde på söndagen. Den känslan när man blir av med all skrot alltså...
  För mig kommer det alltid nya saker för jag har två i mitt liv som inte rensar som jag om man säger så;-)
  Nu ska jag storstäda unga frökens rum och ikväll kommer gäster från Örebro!
  Ha dde riktigt fint vännen!
  Kramar Anna

  SvaraRadera
 3. Kände mig också ' färdig' med rensandet i hemmet, men riktade istället blickarna mot garage och trädgård. Hur många sekatörer behöver man egentligen?
  Tror också på att rätt vad det är så har man ett litet rensarprojekt på gång....
  kram *piah*

  SvaraRadera